post image

Newsletter Srpen 2023

V tomto newsletteru bychom se s Vámi rádi podělil o postup vývoje z letošní pauzy, abyste taky věděli na čem všem vlastně celou dobu děláme.

  • oblečení To, že aktivně téměř celé prázdniny zvětšujeme katalog oblečení, doplňků a dalších věcí pro zlepšení customizace vaší postavy, není žádné tajemství. Ale možná Vám ani nedochází, jak moc vážně jsme tento úkol pojali. K dnešnímu datu bylo přidáno do hry více než 1000ks custom oblečení. Ano, toto není vtip, opravdu jsme přidali takové množství a to stále nekončíme. Slovem custom je myšleno to, že většinu  z těchto kusů oblečení v jeho originální formě ve wow nenajdete (Některé hezčí kousky z wow jsme ale i tak využili, či je lehce upravili). Za toto vděčíme zvláště uživatelům Rhenaya, Morrigan La Valette ,Lylenn z Draconie a Edit  z Carpe Diem.
  • rekonstrukce Někteří z vás možná ani neví, že BO je staré více než 10 let. A před lety jsme byli všichni ještě velice mladí, nezkušení a omezení možnostmi tehdejší verze hry. Ačkoliv jsme na náš výtvor velice hrdí, najde se na hradě a v jeho okolí spoustu nedokonalostí a možností pro zkrášlení, či kompletní předělávky. Jako každý rok se snažíme tyto prostory zkrášlit a posunout na úroveň, která je v dnešní době ve WoW standartem. Není to lehká práce a je to časově velice náročné, a proto vám nebudu ani do detailu říkat na čem pracujeme, abyste neměli vyšší očekávání, jelikož nevím, zda- li se vše stihne. Mohu vám ale říct, že se pracuje zvláštně na bradavickém okolí.
  • technické přípravy S dalším ročníkem samozřejmě přibývá mnoho práce ve zpracování nových kouzel, lektvarů, příprav osnov předmětů, dále se samozřejmě snažíme tento svět trošku naplnit zábavou pro vás mezi co patří další questy atd...
  • ročenka Letos poměrně ožehavé téma, ale to nás neodradilo v těchto přípravách, které bývají někdy nedoceněné pokračovat. Bez nějakých spoilerů vám ale můžeme slíbit, že letos se bude jednat o téma vskutku bradavické!

post image post image post image post image post image